gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
PDF

Garážové brány feed


Garážové brány Ecotor

Garážové brány Ecotor

Garážové brány Ecotor

Personálne dvere

Personálne dvere

Personálne dvere

Brány s bočným otváraním

Brány s bočným otváraním

Brány s bočným otváraním

EuroHolz brány drevené

EuroHolz brány drevené

EuroHolz brány drevené

Doplnky

Doplnky

Doplnky

Sekcionálne,  výklopné

 

Zrýchlenie každodenného života, zvýšenie komfortu a bezpečnosti, aj keď ide o novo postavený rodinný dom, alebo o obnovenie nehnuteľnosti, Ecotor izolovaná garážová brána je Vaša najlepšia voľba!

 

Priaznivý pomer cena/kvalita, trvanlivosť, spoľahlivosť a vysoká kvalita. V dnešnej dobe už nie je luxus ani motorové prevedenie, vzhľadom na priaznivú cenu a bezpečné použitie.

Materiály panelov Ecotor sú dvojvrtvové z tvrdenej ocele. Medzera je vyplnená 4 cm polyuretánovou vrstvou – tepelná izolácia. Použitím brán znížite vykurovacie náklady. Viacvrstvový panelový systém vynikajúco zvukovo izoluje a masívne odoláva mechanickej prevádzke. Vysokú životnosť zaručuje farebná vrstva z obidvoch strán.  Vonkajšie a vnútorné vrstvy sa nedotýkajú – nevzniká tepelný prenos. Bránové lamely sú chránené proti zaseknutiu prstov. Kryté vodiace koľaje zabraňujú kontaktu s pohyblivými časťami. Takto ste Vy a členovia Vašej rodiny v maximálnom bezpečí pri používaní brány.

 

Gumené tesnenie zabezpečuje priľnutie brány k budove. Vodiace lišty sú pripavnené na špeciálne profily.

 

Sekcionálna brána prevádzkuje zvyslo, preto nezaoberá priestor pred garážou. Bezproblémov môžete parkovať aj  mikrobusom a terénnym autom.

 

Základná farba brány je RAL 9010, pri niektorých vzoroch RAL 9016, ale môžete vybrať Vám vyhovujúci RAL odtieň.

 

 

 

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Felgyorsult hétköznapjaink, emelkedő kényelmi és egyben biztonsági elvárásainknak megfelelően akár egy új építésű családi házról, akár egy felújítani kívánt ingatlanról legyen is szó az EcoTor hőszigetelt garázskapu kapu a legjobb választás!

 

 Kedvező ár/érték arány, tartós, megbízható használhatóság és magas minőség jellemzi. Manapság már a motoros kivitel sem luxus, széles körben elterjedt, köszönhető mindez az egyre kedvezőbb árának és az egyre biztonságosabb üzemeltethetőségének. Az ugrókódos rádiótávirányítók, a fotocellás élvédelem és a motorok állítható nyomatékérzékenysége nyújtja a passzív és aktív védelmet, mely egy sor egyéb kiegészítővel tovább bővíthető.  Lakossági garázskapuink tervezésénél az esztétikum mellett a maximális biztonság volt a legfőbb szempont. A 40mm vastag kéthéjú acéllemez felületek közt speciális Pu hab gondoskodik a megfelelő hőszigetelésről, a tökéletes kialakítású ú.n. szendvicspanelek egymáshoz való illeszkedése szintén szigetelt és ujjbecsípődés ellen védett. A többféle vasalatkialakításnak köszönhetően rendkívül széles skálán mozog a beépíthetőség.

A szekcionált garázskapu előnye, hogy függőlegesen mozog így nem vesz el helyet a térből és a teljes nyílás szélesség és magasság kihasználható.

 

A színek tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie:

A garázskapu alapszíne RAL9010 egyes mintázatoknál RAL9016, melyet természetesen bármilyen további RAL színre festhetünk.

Az egyre bővülő gyári fautánzatú színek mellett (aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye) egy újfajta eljárásnak köszönhetően 50 féle Renolit fólia közül válogathat ízlésének megfelelően a klasszikustól a legmodernebbig.

Magyarországon csak az EcoTor garázskapuk készülnek ezzel a különleges fóliázással, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink pontosan olyan színű garázskaput válasszanak mint az épületen lévő nyílászárók.

 

Sürgősesetben kapugyártó üzemünk legmodernebb gyártástechnológiájának köszönhetően az

Ön EcoTor garázskapuja akár azonnal elkészülhet és  egy héten belül használhatja.

 

A társasházak mélygarázsainak kapuit is a tervezett igénybevételre gyártjuk, így az igényeknek legmegfelelőbb ciklusszámú torziós rugóval és hajtóművel szállítjuk, melyek rendszeres karbantartás mellett hosszú évekig garantálják a hibamentes, megbízható működést! Forgalomirányító rendszereinknek köszönhetően a kétirányú forgalom szabályozása sem probléma!


Ostatná aktualizácia: Tuesday, 07 February 2023 02:29

King Gates ROLLS

king_gates_rolls

King Gates ROLLS ...

King Gates JET

king_gates_jet

King Gates JET ...

BFT Botticelli

bft_botticelli

BFT Botticelli garázsajtó nyitó ...

BFT BGV Závora

BGV_sorompo

BFT Moovi závora...

Ďalej

Akkumulátor

battery

Akkumulátor és vezérlő ...